Tuesday, 19 May 2020

PG Mall Dengan Pembayaran Maybank QRPay Cashback





Assalammualaikum ,


Gaiss

Agak lama dah kan kita ‘ stay at home ‘ mesti salah satu aktiviti korang shopping online kan demi kesihatan dan keselamatan diri boleh jimat masa kalau dengan shopping secara online ni. Korang tahu tak tentang kewujudan platform e-commerce no 1 di Malaysia iaitu PG Mall yang merupakan platform pertama e-commerce tempatan yang ditubuhkan sejak tahun 2017 



Pelbagai jenis  barangan dijual dekat PG Mall berpinar la jugak mata untuk memilih sebab banyak sangat pilihan seperti barangan elektrik , makanan , minuman , barangan rumah , sukan dan banyak lagi korang layari sahaja website : https://pgmall.my/consumerchant-concept/?Source=Blogger&BloggerID=161  . korang  tahu tak, PG Mall kini berada ranking top 3 dalam Iprice Insight Report ; https://iprice.my/mapofecommerce/en/ . So korang jangan lepaskan peluang shopping dengan PG Mall yang banyak tawaran istimewa menanti korang .








Guna Maybank QRPay 20% Cashback Untuk Pembayaran Lebih Berbaloi


Jika korang shopping dekat PG Mall pembayaran boleh dibuat secara online menggunakan Maybank QRPay 20% Cashback untuk dapatkan cashback semula berbaloi giler ! Korang akan mendapat cashback sehingga 20% ( maksimum RM 20 ) dengan berbelanja minimum RM 30 dengan 2 kali penggunaan sepanjang tempoh promosi kempen . Valid dari 4 Mei 2020 sehingga 26 June 2020 jadi jangan lepaskan peluang durian runtuh 2 kali untuk shopping di PG Mall ni menggunakan akaun Maybank Perghhh berbaloi...

Dapatkan 20% cashback dengan Maybank QRPay Cashback

Tarikh Promosi : 4 Mei 2020 – 26 Jun 2020

  • Gunakan Maybank QRPay untuk pulangan tunai
  •           Pembelian minimum sebanyak RM 30
  •       Diskaun 20 % terhad pada RM20 dengan perbelanjaan minimum RM 30
  •          Penggunaan 2 kali dalam tempoh kempen 
  •          Durian Runtuh 2 kali x RM 20 = RM 40 untuk setiap akaun Maybank yang membeli di PG Mall 


ConsuMerchant Concept


PG Mall menghargai pengguna dan pembeli sebagai rakan niaga jangka panjang dengan menawarkan forever cashback up to 3.5%  kepada pengguna sebagai gantian membeli & memberikan sokongan berterusan iaitu mereka diberikan penghargaan cashback sehingga 3.5% kerana berkongsi kepada rakan atau pembeli baru untuk membeli belah dengan PG Mall melalui Shop , Share & Earn











Shop , Share Dan Earn


Dengan PG Mall korang dapat memperoleh hasil ketika berbelanja dan berkongsi pengalaman membeli belah dengan rakan dan keluarga . Ganjaran pulangan tunai dapat di peroleh setelah transaksi yang berjaya. Perkongsian dibuat melaui pembelian peribadi atau semakin banyak rujukan yang dibelanjakan semakin banyak wang tunai diperolehi.


Maklumat lanjut :  https://pgmall.my/consumerchant-concept/?Source=Blogger&BloggerID=161 








Jom Shopping Raya Di PG Mall Untuk Nikmati Lebih Keistimewaan 








Untuk kelengkapan raya kali ini dah tentu akuakan shopping dekat PG Mall untuk dapatkan promosi Kempen Raya Paling Gempak dengan membuat pembayaran menggunakan Maybank QRPay Cashback untuk mendapatkan durian runtuh 2 kali dari RM 20 minima pembelian RM 30


Senangkan hanya ‘shopping online’ dari rumah time PKPB ini dapat terhindar dari virus Covid_19 jimat masa , tenaga , dan paling best dapat pulangan tunai . So korang bolehla rancang perbelanjaan untuk raya dengan hanya duduk dari rumah . Berbaloi – baloi dengan shopping dekat PG Mall .


Untuk Maklumat lanjut sila layari :



Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=161
Facebook: PGMallOfficial , https://www.facebook.com/PGMallofficial/
Instagram: PGMall.my , https://www.instagram.com/pgmall.my

1 comment:

  1. I have benefited a lot from visiting your site. Nice content and asome theme. Thank you Love you so much

    ReplyDelete