Tuesday, 7 May 2019

LA’SOUL Creamy Matte Volumizing Lipsticks Memelihara Bibir Lebih Anjal Dan Menawan

La'Soul CREAMY Matte Volumizing Lipstik


Assalammualaikum,


Baru – baru ini sis menghadiri majlis pelancaran LA’SOUL Creamy Matte Voluming Lipstik mesti ramai yang tahu keistimewaan lipstik ni . LA’SOUL  Skin Nutrition Expert adalah sebuah jenama keluaran SNE Marketing Sdn . Bhd terkenal dengan kepakaran menghasilkan produk kecantikan unggul dan berkualiti yang di formulasikan di Korea. LA’SOUL diperkenalkan di Malaysia sejak 2013 dan mendapat sambutan menggalakkan dan terkenal dalam industri MLM .Majlis Pelancaran  La'Soul CREAMY Matte Volumizing LipstikLA’SOUL kini telah melancarkan rangkaian gincu yang bakal menyemarakan lagi hari – hari wanita. Lipstick Matte Creamy Volumizing Lipstick adalah gincu yang bukan sahaja bakal menyerlahkan lagi sisi wanita malahan menambahkan lagi keyakinan. Teksture LA’SOUL lipstik yang matte diluar tetapi creamy di dalam . Sangat halus dan lembut dengan kehadiran wax micro christalyn. Satu olesan pada bibir semestinya memberikan kesegaran dengan ronanya yang terang dan tahan lama.
La'Soul CREAMY Matte Volumizing Lipstik Terdapat enam rona  LA’SOUL Creamy Matte Voluming Lipstik terdiri 
daripada :  • Cherry Peach 


Cherry Peach  • Mocha Choc

Mocha Choc  • Passion Rosy   • Poppy Pink 


Poppy Pink


  • Star Nude
Star Nude


  • Velvet Burgundy Velvet Burgundy


LA’SOUL Creamy Matte Voluming Lipstik kandunganya berkualiti tinggi dengan anti penuaan dan membuat kulit bibir lebih anjal dengan memelihara bibir sepanjang hari . Kandungan yang terdapat dalam LA’SOUL Creamy Matte Volumi ng Lipstik seperti :


Organic Ingredients


CAMELIIA JAPONICA SEED OIL


  • Kaya dengan agen pelembap seperti Oleic , Linoleic , Palmaitic yang menghalang pengoksidaan kulit bibir .
ROSA CANINA FRUIT OIL


  • Tekstur minyaklebih ringan memberi efek kilauan serta menyegarkan bibir  dan memelihara kesihatan kulit dari radikal bebas .


BUTYROSPERMUM PARKII SHEA BUTTER


  • Melembapkan bibir  untuk kelihatan berseri dan mempercepatkan kitaran regenerasi kulit agar terpelihara .

TOCOPHERYL ACETATE VIT E


  • Mengandungi vitamin E untuk melindungi dan anti pengoksidan dan mengurangkan dehidrasi pada kulit. 

SNE Marketing Sdn Bhd bertapak di Malaysia dengan pelaburan 5.0 juta Ringgit Malaysia dengan produk yang berkualiti tinggi. Tempahan LA’SOUL Matte Creamy Volumizing Lipstik boleh dilakukan menerusi agen dan pengedar di seluruh Malaysia , Thailand , Indonesia , Brunei , Singapura , Vietnam dan Australia. Harga jualan RM 60 untuk satu dan RM 300 untuk semua warna .
Layari website dan sosial media LA’SOUL


IG : Lasoulbeautybysne

No comments:

Post a comment