Sunday, 28 July 2019

BEAUTEA BY SAFI PEMBERSIH MUKA BAHARU DENGAN 100% EKSTRAK TEH PREMIUM
Assalammualaikum ,Wow Safi buat kejutan lagi dengan produk terbaru SAFI BEAUTEA dengan ekstrak teh premium dan gabungan bahan semulajadi & menyegarkan. Produk SAFI BEAUTEA  dengan teksture gel untuk pembersih muka dan scrub daripada Aprikot Tea sangat harum & menenangkan apabila di gunakan terasa  segar. 


Paling best SAFI BEAUTEA  dirumuskan untuk melindungi dari pencemaran sekitar tekanan & kosmetik daripada kesan berbahaya terhadap alam sekitar masa kini .


Keistimewaan SAFI BEAUTEABebas Alkohol , Paraben , SLS/SLES & silicone di uji secara Dermatologically Terdapat 4 variasi SAFI BEAUTEA dari ekstrak tea premium iaitu 3 jenis pembersih dan 1 scrub :

  • Green Tea & Neem – untuk kulit normal


Dirumus dengan gabungan Teh Green Tea & Neem ekstrak melegakan dan perisai kulit terhadap penceroboh luaran & jerawat sambil mengawal sebum untuk membantu mengurangkan parutan jerawat.


Cara penggunaan : Basahkan wajah urut perlahan – lahan dengan teliti dan bilaskan dengan air .


  • Apricot Tea – Scrub muka


Fungsi : Menyingkirkan sel – sel kulit mati apabila menggosok wajah kulit juga tidak kusam lagi

Cara penggunaan : urut perlahan – lahan dalam gerakan kecil , bilas dengan teliti menggunakan 3 -4 kali seminggu
  • White Tea & Damask Rose – untuk kulit kering
Fungsi : Membersihkan kulit wajah tanpa mengupas & mengekalkan kelembapan semulajadi kulit wajah menjadikan ia licin dan lembut . Damask Rosk terkenal dalam kemuliaannya melembapkan kulit. 
  • Black Tea & Black orchid – kulit sensitive
Fungsi : Ia adalah pembersih krim Amino acid yang lembut , wangi , sangat membersihkan dan mengeluarkan kekotoran . Di rumuskan dengan Teh Hitam & Black Orchid yang sangat membantu memperbaharui kulit sambil mengekalkan kulit yang sihat dan dilindungi daripada penuaan . SAFI BEAUTIE halal dan selamat digunakan dengan kandungan 150 g dijual pada harga RM 23.30 untuk setiap satu. Boleh di beli di Watson terdekat atau online : http://bit.ly/2JTItHO Maklumat lanjut


Website :


Saf i @ Watson :


Instagram :


2 comments: