Wednesday, 10 October 2018

Domino's Pizza Bersama Pepsi Black Melancarkan Peraduan ' Everyone's A Winner ' Menangi RM 130,000

En Shamsul Amree, Deputy President of Domino's Pizza Malaysia & Singapore, [Center] Mr Santharuban T. Sundaram, Vice President, Marketing of Etika Sdn Bhd and [Right] Pn Linda Hassan, Senior Vice President, Marketing of Domino's Pizza Malaysia & Singapore presenting the new Bold Combo available from October 8 to November 4, 2018 at the launch of the Everyone's A Winner Contest where customers stand a chance to win the Grand Prize of a Honda City along with other exciting prizes


Assalmmualaikum

Buat semua pencinta Domino's Pizza nikmati pizza kegemaran anda yang dipadankan bersama  Pepsi Black tanpa kalori dengan kerjasama bersama rakan kongsi syarikat minuman Etika dengan menawarkan peraduan menarik untuk dimenangi hadiah bernilai lebih daripada RM 130,000. 


Peraduan  ' Everyone's A Winner ' setiap orang adalah pemenang khas buat penggemar Pizza Domino's pelbagai hadiah menarik untuk di bawa pulang . Hadiah utama merupakan sebuah kereta Honda City bernilai RM 80,000 , hadiah bernilai RM 130,000 untuk direbut , 3 buah Samsung Galaxy S9 , 10 unit Logitech G560 spekers gaming , 20 unit Samsung Gear VR berserta alat kawalan , 50 bauchar Pizza Dominos. 

Peraduan ini akan bermula pada 8 Oktober sehingga 4 November 2018 dan dengan setiap pembelian Domino's bold combos pelanggan akan layak memenangi peraduan ini . Naib Presiden Kanan Pemasaran Dominos Pizza Linda Hassan semasa pelancaran peraduan menyatakan ini adalah untuk menghargai dan memberi penghargaan kepada pelanggan yang memberi sokongan secara berterusan kepada Dominos Pizza.


Kolaborasi bersama Pepsi Black melalui Etika minuman ini sangat berpadanan digabungkan bersama Dominos Pizza dan memberikan pengalaman yang berbeza buat pelanggan. Pepsi Black adalah salah satu pilihan ideal bagi mereka yang ingin menikmati kola tanpa kalori . En Shamsul Amree, Deputy President of Domino's Pizza Malaysia & Singapore, Mr Santharuban T. Sundaram, Vice President, Marketing of Etika Sdn Bhd and  Pn Linda Hassan, Senior Vice President, Marketing of Domino's Pizza Malaysia & Singapore officiating the launch by revealing the grand prize, a brand new Silver Honda City!


Pelanggan Domino's Pizza boleh merebut bold combos yang terdiri daripada Bold Buddy Combo pada RM 35.90 . Pelanggan juga boleh menikmati 2 pizza deals pada harga RM 28.30 bersaiz biasa & RM 47.15 untuk 2 pizza bersaiz besar juga RM 66.05 untuk pizza saiz Xtra besar. Untuk lebih ganjaran pelanggan juga bole memilih 2 pizza deals dengan keju Extra RM 30.65 bersaiz biasa . 
RM 50.45 untuk 2 pizza bersaiz besar dan RM 70.30 untuk pizza bersaiz Extra besar 70%  keju Extra. 


Cara Pernyertaan Peraduan  ' Everyone's A Winner '
  • Dengan pembelian sebarang pizza beserta Pepsi Black 1.5 ml
  • Menyertai permainan ' Kira Pepsi Black dan Pizza yang tersembunyi ' 
  • letakkan slogan paling kreatif di web : www.dominos.com.my/EveryoneIsAWinner
  • Pelanggan yang mempunyai mata terkumpul yang tertinggi semasa tempoh peraduan akan memenangi sebuah kereta
  • Dengan setiap pembelian bold combo pelanggan akan mendapat 2x mata ganjaran . 

No comments:

Post a comment