Wednesday, 1 June 2016

Alhamdullilah My Newborn SaiShy Hijab



Assalammualaikum
kepada korang yang sudi membaca blog SaidatulShyd terima kasih atas sokongan anda semua..
Lagi beberapa hari sahaja lagi kita dah nak menyambut ramadhan. 
Bersyukur kehadrat ilahi Allah permudahkan dan memberi inspirasi untuk Sai memulakan langkah melahirkan Saishy Hijab " Comeii Dooh " bawal jenama sendiri.

Berniaga nie macam-macam risiko dan dugaan yang kita kena tempuhi.
Tak mencuba maka belum tahu kan? Mulakan langkah biar susah untuk mendaki usaha tanpa lelah pasti sampai jua. Bak pepatah hendak seribu daya. Kenapa Sai nak buat bisness nie ?
Banyak sebab juga untuk backup masa hadapan bila terniat dihati ingin menjaga sendiri cahaya mata Insya Allah dipermudahkan. Bukanlah kerja tak perlu tapi sebagai seorang ibu hati ini nak beri komitmen sepenuhnya kepada anak2 dan keluarga.Orang cakap bekerja dari rumah banyak atau sedikit rezeki Allah yang akan tentukan Alhamdullilah. Maka perlulah bermula dengan usaha.
  
 Ahahh.. Cantik tak tudung nie ?
Tudung bawal dari SaiShy Hijab

Cerita pasal preparation raya rasanya sekarang dah ramai yang buat persiapan awal kan.Jom gorjes sesama raya nie. Perincian SaiShy Hijab dokoh dan diomand nie buatan sendirian jadi memang puas hati dan seronok tengok hasil tangan sendiri. 

Apa yang best dengan tudung bawal nie :-
  • Terletak cantik & kemas diatas kepala
  • Memberi keseimbangan kepada keseluruhan penampilan
  • Pengudaraan yang baik kepala pun tidak panas
  • Melekap pada rambut dan tidak licin 
  • Menyerap peluh sesuai untuk cuaca panas 
  • selesa dipakai untuk jangkamasa yang panjang
  • Sesuai untuk santai dan ketempat kerja
  • Menjaga kesihatan rambut
  • Nampak muda
  • Jimat masa tidak perlukan belitan yang banyak
Demi menghargai pembaca blog SaidatulShyd dan kepada yang memberi sokongan Sai berbesar hati ingin menghadiahkan SaiShy Hijab kalau boleh nak je hadiahkan kepada semua followerss.. Tapi disebabkan baru je nak melangkah huhu.. jadi Sai buat simple contest untuk pilih pemenang yer.

Caranya mudah sahaja hanya perlu ikut langkah- langkah seperti dibawah :-
Like , Share dan comment win : -

* wajib Like FB Fanpage SaiShy Hijab
* Sila share dan comment win diruangan yang anda share tadi pastikan anda publickan posting tersebut
* pemenang akan dipilih secara rawak
* Tarikh tutup sehinga 6 Jun bersamaan 1 ramadhan jam 12mlm

  
Senang jer kan hanya share posting tersebut dan komenla hai saya dah share dan jangan privatekan nanti susah Sai nak lihat nama korang tu.Contest nie hanya di Facebook sahaja,

 

Goodluck dan terima kasih sokongan anda amat saya hargai dan saya doakan kita sama-sama murah rezeki. Kepada penggemar bawal jom dapatkan koleksi SaiShy Hijab sekarang
Bagaimana cara dapatkan SaiShy Hijab “ Comeii Dooh “
 
 Boleh Like FB Fanpage SaiShy Hijab  

@Wassup 0166471910 !!!
@Wassup 0166471910 !!!
@Wassup 0166471910 !!!
 

No comments:

Post a comment