Friday 7 January 2022

COSMODERM GLOW – C MENCERAH & MENGEKALKAN KEREMAJAAN KULIT

Cosmoderm Glow - C

Assalammualaikum

 

Gaiss.. sape kat sini pengguna setia produk Cosmoderm now!!! dah keluarkan produk berasaskan Vitamin C . Macam yang korang tau sangatlah banyak manfaat Vit C pada kulit wajah kerana merupakan antioksidan yang kuat dapat digunakan secara langsung pada kulit wajah untuk merawat dan mengatasi masalah kulit akibat paparan sinar UV ultraviolet.

Kalau korang nak tahu vitamin C dapat melawan radikal bebas yang terbentuk saat kulit terkena sinaran UV secara berterusan dan akan mengakibatkan kerosakan sel pada kulit jadi perlindungan daripada Vitamin C sangat membantu melindungi kulit .

Setelah kite mencuba set Glow – C Cosmoderm tidak rasa melekit langsung sangat selesa pada kulit ringan dan penyerapan yang pantas . Paling best gaiss kulit rasa glowing bersinar dan terasa smooth je bila dibelai dengan jari jemari gituu.. Menghilangkan hiperpigmentasi jadi parut jerawat pada kulit pun cepat pudar gaiss.Bright & Bouncy Skin


COSMODERM GLOW – C

Keyakinanku setia pada produk Cosmoderm  penjagaan kulit wajah sememangnya halal serta bebas paraben tiada pengawet bahaya , fragrance tiada bauan sintetik dan bebas SLS / SLES iaitu kimia berbahaya boleh digunakan dengan selamat dan tanpa was – was . Cosmoderm Glow C set yang kaya dengan  pati buah Oren  berupaya mencerah dan mengekalkan keremajaan kulit muka terdiri daripada empat jenis rangkaian iaitu :

  •  1st Step : Glow - C Detox Cleansing Gel 
  • 2 Step : Glow – C Radiance Toning Essence 
  • 3 Step : Glow – C Super Boosting Serum 
  • 4 Step : Glow – C Brightening Moisture Solution 

Manfaat Vitamin C pada Kulit

  • Penggunaan produk penjagaan kulit dari COSMODERM GLOW – C yang berasaskan vitamin C dari pati buah oren secara konsisten dapat mengekalkan kulit lebih awet , glowing dan segar .
  • Mencerahkan kulit wajah – menjadikan wajah lebih bersinar dari kekusaman
  • Membantu melawan penuaan – Vit C menghasilakan kolagen lebih banyak boleh membantu melawan kedutan dan menyamakan tona kulit tidak sekata 


GLOW – C DETOX CLEANSING GEL 120 ml


GLOW – C DETOX CLEANSING GEL 120 ml

Bersihkan dan segarkan kulit dengan Glow – C detox cleancing gel kaya dengan minyak pati oren ia membantu menyahtoksik kulit daripada radikal bebas yang merbahaya . Melembapkan dan melembutkan menjadikan kulit lebih berseri – seri .

Cara Penggunaan

Sapukan pada kulit yang lembap dan bilas sebersih – bersihnya . GLOW – C RADIANCE TONING ESSENCE 100ML GLOW – C RADIANCE TONING ESSENCE 100ML 

Membantu menyegarkan dan mengaktifkan sel sambil merangsang pengeluaran serat protein kulit untuk kelihatan muda dapat meningkatkan keupayaan penyerapan pada kulit untuk lebih berseri . Membantu meminimumkan penanpilan garis – garis halus.Mencerah dan meratakan tona kulit sekata .

Cara Penggunaan

Selepas pembersihan , tuangkan esen toning ketapak tangan dan tepuk perlahan pada wajah . 


GLOW – C SUPER BOOSTING SERUM 30ML GLOW – C SUPER BOOSTING SERUM 30ML 

Mencerahkan hiperpigmentasi dan bintik hitam secara berkesan dengan 5000mg vitamin C serta mengebukan kulit dan menghindari dari kedutan . Diselitkan dengan minyak pati oren dan bersifat ‘Photodamage protection ‘ .

Cara Penggunaan

Selepas toning , sapukan serum pada muka dan urut perlahan – lahan sehingga menyerap . 


GLOW – C BRIGHTING MOISTURE SOLUTION 


GLOW – C BRIGHTING MOISTURE SOLUTION


Mengandungi 1000mg vitamin C membantu meningkatkan semula pertumbuhan kulit dan mengelakkan kulit daripada kerosakan mikro akibat pendedahan harian terhadap tekanan persekitaran serta mencerah dan melembapkan untuk lebih berseri .

 Cara Penggunaan

Sapu rata keseluruh wajah serta leher sesuai digunakan siang dan malam. 


Glow - C Set

Mudah sahaja untuk dapatkan rangkaian produk Cosmoderm Glow – C secara online di www.cosmoderm.com.my atau di Watson berhampiran tempat korang

 

Maklumat Lanjut Layari :

Youtube: https://bit.ly/3DdoEnC

Instagram:https://bit.ly/3d3APZi

Facebook: https://bit.ly/3D0o0JS

TikTok: https://bit.ly/3d0gwfd

 

No comments:

Post a Comment