Friday, 6 May 2016

Booking Hotel Last Minute Dengan Hotel Quickly Dapat Harga Murah

 Assalamualaikum

Korang pernah tak last minute planning untuk bercuti terutama time public holiday.. 
Perkara pertama mestilah tempat penginapankan. 
Tapi mesti dah full atau harga pun dah tentu mahal.
Dengan Hotel Quickly segalanya mudah terutama bila keputusan secara tiba-tiba 
Yes senangla nak melancong selepas ni . 
Wow.. yang menariknya dahla booking last minit dapat pulak harga hotel murah!!!
Macam tak percaya kan?? 


Sai nak berkongsi satu aplikasi untuk booking penginapan terutama bagi yang dah last-last minute. Boleh dapat harga murah pulak tu atau silap-silap percuma ahah!! mana tau kan rezeki terutama kepada kaki travel atau yang suka melancong.
Mudah sahaja jom ikut langkah-langkah dibawah:


Untuk Harga Penginapan Murah






Kita bole dapat RM40 lagi !!!







Memang berbaloi dan jimat sangat



Aplikasi ini bagi mereka yang suka booking pada saat-saat akhir. Jika hotel luar negara pastikan ditempah lebih awal dilaman Agoda atau booking.com untuk plan backup.Setelah saat akhir dengan Hotel Quickly saat last minute dapat harga lebih murah bolehla anda batalkan tempahan yang lain itu.




 

No comments:

Post a comment