Tuesday, 5 May 2015

3D Art In Paradise Langkawi



kepada peminat 3D art korang jgn lepaskan peluang untuk melawat musium nie
sangat menarik untuk mengabadikan gambar korang dengan kreativiti sendiri.
Musium nie terletak dekat Oriental Village Teluk Bureu Langkawi
 Lebih mudah berdekatan dgn cable car.
 Musium nie terbesar di asia ha.. jgn tak percaya. 3 tingkat semuanya. 
Jangan lupa camera penuh bateri kalau tidak menyesal hoho..
Bayaran RM 30 untuk dewasa dan RM 20 utk budak 3 thn dan ke atas.
Maykad perlu ditunjukan itu penting yer utk dpt kan diskaun warganegara
 Sebelum masuk kena tanggalkan kasut @ selipar.
Staff dorang da sediakan loker simpanan takde cas yek yeay..
ok first msk kena bergambar dulu untuk dorang edit
terpulang klu korang nk beli @ tak tp hasilnya mmg menarik.
ok jom tengok kreativiti kami sekeluarga
Jom enjoy.........
duyung nie sopan x seksi wokey..
9 month Qayyum nk jgk bergambar tu siap senyum lagi
klu x kenal nie la mutiara oyster gergasi
 siap bole pegang penyu lg ko hadooo
 my son still senyum kena ngap jgk ngan ibu nti bkn ngan jerung tuu..

da tau bau busuk nakk jgkk...
 makasih la wahai gajah sudi dukung kita org
comei la anak gajah nie

 tolooong!!!!
 bak balik kunci harta karun Langkawi
 jgn ler amik anak teman wei king kong
 apo laiee torobang ler


















No comments:

Post a comment